Ændringer i haven

ændringer i haven

Trænger du til fornyelse eller ændringer i haven?

Måske har du set smukke løsninger i andre haver, og kunne tænke dig noget lignende i din egen. Har du for mange buske, træer eller bede? Eller vil du gerne have nogle flere?

Uffes Ejendomsservice er den rigtige fagmand til at løse opgaven med at få forskønnet og forbedret haven. Hvis du mangler inspiration, så drøft dine ønsker med os. Vores ekspertise er baseret på både mange års erfaring og stor interesse i natur og planter.

Vi udfører gerne hele arbejdet – men vi nøjes også gerne med den ”grove” del af arbejdet f.eks. at fjerne træer, buske, hække, plæne eller bede – eller anlægge ny plæne, plante hække mv. og gøre nye bede klar til beplantning – så du selv får forhøjelsen af at fuldende værket.

Vil du gerne forskønne eller ændre haven med f.eks. anlæg af fliser eller opsætning af hegn hjælper vi gerne med det. Og hvis grunden skal ryddes helt, tager vi os også af det. uffec

Husk: Træk på vores erfaring! Vi kommer gerne med kreative løsninger og idéer når du skal have foretaget ændringer i din have.

Ring til Uffes Ejendomsservice på telefon 27 246 246 og få en snak om dine ønsker og et godt tilbud.

Tip:
Vidste du at I Ægypten har man fundet tegninger over haver, som er over 4.000 år gamle.

Comments are closed.