Effektiv nedbrydning i hele landet

nedbrydning

Nedbrydning af bygninger og anlæg

Uffes Ejendomsservice tilbyder effektiv nedbrydning af bygninger og anlæg. Uffe har i en årrække arbejdet med nedbrydningsopgaver og oprydning af stort og småt hos H. J. Hansen Nedbrydning A/S i Odense. Han har også i en del år selv haft enterpriser rundt om i landet.

Nedrivning fra A-Z
Uffe kan udføre mange forskellige former for nedbrydningsopgaver. nedbrydningPå billedet er det da transformer-stationen, på adressen Ved Anlægget bag Føtex i Vejle, skulle væk før det nye store parkeringshus P-hus Albert kunne bygges.

Han har ligeledes haft opgaver for Rosborg Gymnasium, Vejle, da de skulle foretage en stor ombygning i sommeren 2015.

VVS installatør og entreprenør Petrowsky bruger ofte Uffe i forbindelse med deres projekter rundt om i Vejle. De har jævnligt en varmtvands beholder eller et par gamle radiatorer som skal afmonteres og fjernes.

Alle opgaver bliver udført på korrekt vis. I dag er der mange miljø- og sikkerhedsregler, som skal tilgodeses i forbindelse med en nedrivning. Uffe er inde i tingene og har også asbestkurser, hvilket kræves for overhovedet at arbejde med disse materialer i dag.

Ring til Uffes Ejendomsservice på 27 246 246 eller via vores kontaktformular – klik her, så kigger vi sammen på dine projekter.

Comments are closed.