Træfældning og topkapning

Træfældning

Træfældning og topkapning

Du bør altid lade professionelle tage sig af træfældning! Det er ikke uden grund at Uffes Ejendomsservice har taget alle kurser og certifikater for at kunne løse enhver træfældningsopgave, uanset om dit træ står op ad huset, rækker langt ud over vejen, er viklet ind i elledninger eller står et sted hvor det tilsyneladende er umuligt at få det fældet.

Træfældning er absolut ikke en opgave du selv bør give dig i kast med hvis ikke du er professionel. Der er mange ting som kan gå rigtig galt, og det handler ikke kun om din egen sikkerhed, men også om andres – for ikke at tale om risikoen for skader på bygninger, biler, elledninger, vejanlæg mv.

Vi tilbyder:

– Almindelig træfældning
– Topkapning
– Nedskæring med lift
– Bortskaffelse af træet
– Opskæring til brænde
– Fjernelse af stub
– Dækning af hullet så haven fremstår pæn igen
– Indhentning af tilladelser fra myndigheder til f.eks. afspærring af vej mv.

Ring til Uffes Ejendomsservice på 27 246 246 eller via vores kontaktformular – klik her, så kigger vi sammen på dine træprojekter for haven.

Billedet: mie og franz
Et stort og gammelt grantræ tog meget af solen fra Franz og Mies stuer. Det havde levet i mange år og var nu blevet for stor til haven. Derfor ønskede man at få det fældet. Men der var visse ting at tage hensyn til ved træfældningen.

Træet kunne vælte mod huset eller ud mod fortovet og kørebanen. Det var også vigtigt at vide, hvor langt det ville strække sig når det lå ned.

Uffe bedømmer situationen og lægger en plan. Han ved præcis hvor langt træet er når det ligger ned og mange års erfaring gør at han ved hvor træet skal skæres, for at falde det rigtige sted. Og her er der mange ting at tage hensyn til som feks om stammen hælder, og hvor meget den hælder. Måske er det nødvendigt at sætte et eller flere træktov i stammen for at kunne rette den op og hjælpe den med at falde det rigtige sted.

Alt lykkedes efter planen og kunden blev glad for det ekstra lys det gav.

Comments are closed.