Opgravning af hæk og træstubbe

Opgravning af hæk og træstubbe

Opgravning af hæk og træstubbe.

Hvis du har prøvet at grave en busk eller en træstub op – så ved du at det kan være et mareridt. Hvis du selv går i gang venter der dig mange timers hårdt arbejde – og måske ondt i ryggen.

Ring i stedet til Uffes Ejendomsservice. Med erfaring og det rigtige værktøj til opgravning af hæk og træstubbe, er det nemlig slet ikke så vanskeligt og prisen er rimelig.
Opgravning af hæk og træstubbe

Vi kan tilbyde:
– Fjerning af alle former for rodstubbe, buske, hækplanter mv.
– Genopfyldning af huller efter stubbene med medbragt jord
– Bortskaffelse af stubbe, gamle buske og planter mv.

Vi har stor erfaring i at håndtere vores udstyr, så vi kan arbejde på meget lidt plads og komme rundt overalt. Uffe har også en lille maskine som er en stor hjælp i arbejdet. Derudover er det viden om træets struktur og svage punkter samt arbejdskraft.

Arbejdet udføres under størst mulig hensyntagen til resten af haven, så skader på plæne og øvrige haveplanter undgås. Efter opgravning fyldes hullerne op med medbragt ren jord, så haven bagefter igen fremstår hel og tiltalende.

Husk: Træk på vores erfaring! Bestil en gennemgang af hele haven og få forslag til hvilke buske og evt. træer dermed fordel kan fjernes – og vi kommer samtidig gerne med kreative idéer til modernisering af haven.

Ring til Uffes Ejendomsservice på telefon 27 246 246 og fået godt tilbud.

Vidste du at:
– Et 10 meter højt træ kan have et rodnet med en diameter på 20 meter
– For træ er er der ofte et forhold mellem rod og top på 5:1

Comments are closed.