Trænger du til fornyelse eller ændringer i haven?

Måske har du set smukke løsninger i andre haver, og kunne tænke dig noget lignende i din egen. Har du for mange buske, træer eller bede? Eller vil du gerne have nogle flere?

Uffes Ejendomsservice er den rigtige fagmand til at løse opgaven med at få forskønnet og forbedret haven. Hvis du mangler inspiration, så drøft dine ønsker med os. Vores ekspertise er baseret på både mange års erfaring og stor interesse i natur og planter.

Vi udfører gerne hele arbejdet – men vi nøjes også gerne med den ”grove” del af arbejdet f.eks. at fjerne træer, buske, hække, plæne eller bede – eller anlægge ny plæne, plante hække mv. og gøre nye bede klar til beplantning – så du selv får forhøjelsen af at fuldende værket.

Vi hjælper med ændringer i haven. Vi står klar hvis du vil forskønne eller ændre haven med f.eks. anlæg af fliser eller opsætning af hegn eller noget helt andet. Og hvis grunden skal ryddes helt, tager vi os også af det.

Husk: Træk på vores erfaring! Vi kommer gerne med kreative løsninger og idéer når du skal have foretaget ændringer i din have.

Ring til Uffes Ejendomsservice på telefon 26 851 618 og få en snak om dine ønsker og et godt tilbud.

Tip:
Vidste du at I Ægypten har man fundet tegninger over haver, som er over 4.000 år gamle.