Vedligehold af haven året rundt

Foråret
Nogle ting i haven er tilknyttet visse årstider. Om foråret er det tid at gøre græsplænen klar, give den gødning, fjerne ukrudt og så nyt græsfrø, hvor der evt. er huller i græsplænen.

Foråret er også tiden hvor buske, træer og frugttræer skal beskæres, hvis de ikke er blevet det om vinteren. Så kan de rigtig folde sig ud og blive til fryd for alle som betragter dem, og frugttræerne kan give den optimale mængde frugt.

Sommer
Sommerperioden er der hvor man skal nyde haven. Her står alt i fuld flor og havens dufte, farver og udseende viser sig fra den pæne side.

Efteråret
Når det bliver efterår kommer alle bladene og giver store problemer i tagrenderne. Vi har lifte til at rense tagrender med uanset hvor højt de måtte sidde oppe. Det er en stor lettelse at tagrenderne er rene når vandet kommer, så tagrenderne ikke løber over og de ingen funktion har mere.

Efteråret er også en god tid til at anlægge den nye græsplæne. Den kan sagtens klare sig vinteren igennem, og så er den klar til at vokse når foråret og varmen kommer.

Vinter
Vintertiden er perfekt til beskæring af buske og træer samt indskæring af hæk. Årstiden er bedst fordi det er mest skånsomt for planterne og træerne. Her er saften trukket tilbage pga. årstiden og de lader sig derfor ikke mærke så meget af den hårde behandling.

Træfældning er også en perfekt tid om vinteren. Det er en tid hvor alt andet i haven ikke gror så stærkt, så derfor har vi mere tid til at udføre træfældning i vinterperioden. Derfor vil vi også gerne give dig en billigere pris for at fælde træerne hos dig, hvis du er villig til at vente til vinterperioden.

Træk på vores erfaring
Det er vigtigt at man får ordnet tingene i haven året rundt og på de rigtige tidspunkter. Det er også vigtigt at tænke hele året igennem når planterne i haven skal vælges.

Ring til Uffes Ejendomsservice på 26 851 618 eller via vores kontaktformular – klik her, så kigger vi sammen på dine nye projekter for haven eller for de grønne arealer i din virksomhed